Badminton Club zwaait Gorcumse Trainer Fons uit

WERKENDAM – De geschiedenis van iedere vereniging kent een aantal markante persoonlijkheden. Voor het Werkendamse BC Cross Smash is de uit Gorinchem afkomstige Fons, net als oud-trainer Daan, zo’n boegbeeld.

Dit bleek wel uit het feit dat vele leden gehoor gaven aan de oproep gezamenlijk een erehaag te vormen en waardig afscheid te nemen. Met meer dan 60 personen en vele ouders op de tribunes werd Fons onthaalt en kreeg hij een paar unieke cadeaus.

Fons heeft de afgelopen jaren, van september 2006 tot oktober 2016, een groot hart getoond voor BC Cross Smash. Marlies de Jong was dan ook graag bereid Fons te bedanken voor de prettige samenwerking. Zij overhandigde Fons, naast haar mooie woorden, een mok met het opschrift ‘Vrijwilligers worden niet betaald. Ten slotte ontving Fons uit de handen van het jongste lid Janniek een kampioensschaal voor 10 mooie trainingsjaren. Na het dankwoord van Fons ging hij nog één keer met de senioren op de foto. De trainingen worden voortgezet door de zeer ervaren trainers Sebastiaan Visser en Richard Verschuren.