Politie zoekt twee gewapende overvallers

GORINCHEM – De politie is op zoek naar twee mannen die dinsdagmiddag 7 maart rond 16.00 uur een fietsenwinkel aan de Marinus Spronklaan in Gorinchem overvielen.

Die middag liepen de twee onbekende mannen de winkel binnen en bedreigden het aanwezige personeel met een vuurwapen en mes. De mannen eisten geld en toen ze dit wisten te bemachtigen gingen ze er vandoor. Ze vluchtten te voet in onbekende richting, terwijl het personeel in de winkel geschrokken achterbleef. De politie zette een zoekactie op om het duo in de kraag te vatten. Diverse eenheden zochten de omgeving af en via Burgernet en Twitter verspreidde de politie de signalementen. Helaas werd het duo niet aangetroffen.

Het onderzoek naar de overval wordt voortgezet. Daarbij is de hulp van getuigen meer dan welkom. Mensen die informatie hebben die de politie kan helpen, kan worden doorgegeven via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.