YrroS! speelt 'Ex' – een wrange komedie

ANDEL – In mei brengt Theatergroep YrroS! hun nieuwe jaarproductie op locatie. Dit keer een wrange komedie, genaamd ‘Ex’. Ex is ontwikkeld en gespeeld door Theatergroep Carver.

Bob komt zijn nieuwe vriendin Sonja voorstellen aan zijn oude vriend Ted, en diens vrouw Vera. Wat staat er nog aan ruïnes van oude relaties? Wat proberen we weg te stoppen, en wat schiet er ongewild toch weer naar het oppervlak? ‘Ex’ is grappig, absurd, en bezorgt je pijnlijke plaatsvervangende gêne. Met Altena als thuisbasis kiest YrroS! voor deze productie voor Andel als speellocatie. De spelers zijn Lida Hagenaars, Rob Scheerman, Eric Schopman en Jacky van der Vleuten. De regie is van Geert Niland.

De speeldata: 12, 13, 14, 19, 20, 21 mei 2017. Reserveren en voor meer informatie kunt u kijken op www.yrrostheater.com. Hier kun je jezelf ook aanmelden voor de ‘vriendenbrief’. YrroS!-vrienden worden steeds als eerste op de hoogte gesteld van nieuwe voorstellingen en initiatieven.