Workshop Goede Zaken bij Rabobank Altena

ALMKERK – Ter voorbereiding op Beursvloer Altena OP 11 april in Veen organiseert Rabobank Altena op donderdag 16 maart 2017 de workshop Goede Zaken op het kantoor in Almkerk.

Bedrijfsleven, maatschappelijke instellingen en vrijwilligers¬organisaties zoeken elkaar steeds vaker op om samen iets te betekenen voor de lokale samenleving. Beursvloer Altena en de workshop Goede Zaken spelen hierop in. Op 16 maart 2017, vanaf 19.30 uur, krijgen de deelnemers een introductie in hoe commerciële en ideële organisaties elkaar over en weer wat te vragen en te bieden hebben. Daarbij wordt benadrukt dat bedrijven vooral het unieke karakter van iedere ideële organisatie én het vele vrijwilligerswerk aantrekkelijk vinden.

Deze workshop is bedoeld voor plaatselijke verenigingen en instellingen uit het Land van Heusden en Altena. Geïnteresseerden kunnen zich nog tot 15 maart aanmelden op www.beursvloeraltena.nl. Deelname aan de workshop is gratis. Meer informatie is te lezen op www.beursvloeraltena.nl.