Gedichten gemaakt door kinderen bij MFA Werkendam

WERKENDAM – Donderdag 9 maart om 14.45 uur hangen wethouder De Gelder, drie leerlingen van de Sigmondschool en drie leerlingen van ’t Kompas gedichten op bij de MFA in Werkendam.

Van dorpsdichter Marcel Vaandrager kregen de leerlingen van beide scholen een proefles dichten. Daarna hebben ze zelf de pen in de hand genomen. Een jury selecteerde de beste gedichten en deze zijn op geprint op doek. Donderdag 9 maart hangen de leerlingen en wethouder De Gelder twee doeken met daarop de winnende gedichten op aan de bouwhekken bij de MFA.

Die middag zijn ook dorpsdichter Marcel Vaandrager, Gerrit Jacobs van Klaassen Groep en Jeroen Hendriks van Laride aanwezig. Het is de bedoeling dat deze doeken de komende maanden aan de bouwhekken blijven hangen en later een plek krijgen in het nieuwe gebouw.