Doe mee met de Ropatrail van Team Almkerk

ALMKERK – Team Almkerk organiseert op 11 maart wederom de Ropatrail. Het gebied rondom Almkerk leent zich hier uitstekend voor.

Het parcours is voor een groot deel onverhard met een aantal leuke uitdagingen. Dit jaar zullen er meer 12 hindernissen in het parcours liggen. De run is dus meer een mix tussen trailrun en obstaclerun. De Ropatrail kan ook gewandeld worden. Een prachtige route van 6,5 km die langs veel natuurpaden loopt die de rest van het jaar gesloten zijn voor publiek. Als je niet bang bent voor een beetje modder onder je schoenen, doe dan mee.

Inschrijven kan via de website www.inschrijven.nl en kies dan voor ’11-03 Ropa-obstacle-run’. Het inschrijfgeld bij voorinschrijving is € 10,-, daarna is dit € 15,-. Er zijn routes uitgezet van 6 en 12 kilometer. Inschrijven voor de wandelroute kan alleen ter plaatse en kost € 7,50. Verder is het dit jaar ook mogelijk om als groep te starten. Het inschrijven en melden is tussen 13.00 en 13.45 uur bij ’t Verlaat in Almkerk. Hier kun je tevens douchen en omkleden. De volledige opbrengst gaat naar Roparun Team Almkerk. Zij doen dit jaar weer mee aan de Roparun, de estafetteloop van Parijs naar Rotterdam.