Twee dagen vliegeren in Nieuwendijk

NIEUWENDIJK – Tijdens de kunstroute van Nieuwendijk op zaterdag 8 en zondag 9 april komt vliegerclub The Sky-Pirates uit Rijsbergen vliegerdemonstraties geven.

Leden van deze vereniging zijn een bekende verschijning op internationale vliegerfestijnen. Zaterdagmiddag van 13.00 tot 17.00 uur en zondagmiddag van 13.00 tot 16.00 uur kun je in de Gereformeerde Kerk in Nieuwendijk zelf je eigen vlieger maken. Als jouw vlieger klaar is kun je ‘m gelijk oplaten. Je hoeft alleen maar een goed humeur en een beetje wind mee te brengen.

De Sky-Pirates zorgen voor alle materialen en helpen je met het maken van jouw eigen vlieger. Het kost je niets. Als je dit leuk lijkt laat dan voor 18 maart weten op welke dag je komt aan Marcel Vaandrager: info@marcelvaandrager.nl.