D'n Aelse Dorpsquiz voor het eerst in Andel

ANDEL – Al jaren een begrip in andere delen van Brabant. Een primeur in het Land van Heusden en Altena. Oranjevereniging Juliana uit Andel organiseert in 2017 voor de allereerste keer D’n Aelse Dorpsquiz.

Deze quiz is bedoeld voor alle inwoners van Andel, van jong tot oud. Er wordt ingeschreven per team. Je zorgt zelf voor de samenstelling van het team, bijvoorbeeld met vrienden, collega’s, buurtgenoten of leden van een vereniging. Per team kies je een teamcaptain en een locatie van waaruit jullie gaan spelen. Dit kan bij iemand thuis zijn, maar ook in een horecagelegenheid, bedrijf of clubhuis. De quiz bestaat uit kennisvragen, maar ook uit doe-opdrachten, foto- en video opdrachten en zelfs een geheime opdracht.

D’n Aelse Dorpsquiz vindt dit jaar plaats op zaterdagavond 8 april. De teamcaptains worden verzocht om in ’t Buitenhoff het quizpakket op te halen. Hierin zit een vragenboekje met 96 vragen en opdrachten in verschillende categorieën. Het wordt een strijd tegen de klok. Om 23.30 uur moet namelijk het totale pakket weer ingeleverd worden door de teamcaptains. De prijsuitreiking met feestavond wordt gehouden in de feesttent tijdens de feestweek op zaterdagavond 29 april. Naast een mooi geldbedrag voor de 1e, 2e en 3e prijs staat er ook een jaar lang roem op het spel en uiteraard het winnen van de wisselbeker. Teams kunnen zich inschrijven tot zaterdag 25 maart 2017 via de website www.aelsedorpsquiz.nl/inschrijven.