Bestuurder verliest macht over het stuur op A27

HANK – Op de A27 ter hoogte van Hank zijn vrijdagavond twee personenauto’s met elkaar in botsing gekomen nadat een van de bestuurder de macht over het stuur was verloren. Dit schrijft BN De Stem op haar website.

Een van de bestuurders van de betrokken voertuigen is ter plaatse door het gealarmeerde ambulancepersoneel nagekeken. Voor zover bekend hoefde er niemand mee naar het ziekenhuis. Een getuige wist te melden dat de bestuurder van de Volkswagen de andere over het hoofd had gezien, toen hij wilde corrigeren verloor de man de controle over zijn auto en botste hij tegen de flank van de Mercedes.

De politie heeft van alle betrokkenen verklaringen opgenomen. Ten tijde van het ongeval was er een rijstrook beschikbaar. Het overige verkeer had nauwelijks last van het ongeval, er was dan ook geen vertraging.