Vier inwoners uit Altena op kandidatenlijsten

ALTENA – Op de kandidatenlijsten voor de verkiezing van de leden van de Tweede Kamer staan vier namen van inwoners uit het Land van Heusden en Altena.

Op plaats 8 voor de ChristenUnie staat Hermen Vreugdenhil uit Nieuwendijk. Hij is hiermee de hoogst genoteerde naam uit de regio. Op dit moment is hij fractievoorzitter in de Staten van Noord-Brabant, alsook in de gemeenteraad van Werkendam. Jeffrey Himpers uit Drongelen prijkt op de tiende plaats voor de partij VoorNederland van lijsttrekker Jan Roos.

Werkendammer Peter Noordergraaf staat op plaats 25 voor de SGP. Voor deze partij is hij tevens raadslid in de gemeenteraad van Werkendam. De partij MenS en Spirit doet voor de derde keer mee aan de Tweede Kamerverkiezingen en heeft Frans Hakkel uit Hank op plaats 14 gezet. Hij is als bestuurslid al enige tijd aan de partij verbonden.