Schilderijen van Marianne Rouws in Souvenir

WOUDRICHEM – Tot en met 1 april exposeert Marianne Rouws voor de tweede maal in galerie Mikst Media in Woudrichem.

Haar werk was al zeer kleurrijk te noemen. Het is het contrast dat Marianne steeds bezig houdt. Het stoort haar wanneer de uitwerking van een idee te veel naar een afbeelding neigt waardoor de vrijheid van het schilderen belemmerd wordt. Daarom wordt het werk steeds abstracter. In het geschilderde oppervlak verschijnen grafische elementen: lijnen, vlakken, stippen. Felle kleuren worden met zwart/wit gecombineerd, geometrische abstractie met organische vormen.

De motivatie voor haar werk ligt in de titel besloten. Een souvenir is voor Marianne het souvenir, een aandenken, een denken aan. U kunt de expositie komen bekijken in Galerie Mikst Media aan de Kerkstraat 50 in Woudrichem. De openingstijden zijn vrijdag en zaterdag van 13.30 tot 17.00 uur en op afspraak. U bent van harte welkom.