Inschrijven voor de Rabobank Clubkas Campagne 2017

ALTENA – Rabobank Altena draagt het verenigingsleven in de regio een warm hart toe. Het ondersteunen van lokale projecten is een van de manieren waarmee de lokale betrokkenheid bij de omgeving wordt getoond door Rabobank Altena.

Dit jaar stelt Rabobank Altena, in het kader van De Rabobank Clubkas Campagne, €50.000,- beschikbaar als extra ondersteuning aan het lokale verenigingsleven. De leden beslissen van dinsdag 9 mei tot en met maandag 22 mei 2017 hoe deze bijdrage wordt verdeeld. Zij brengen hun stem uit op de club die zij een warm hart toedragen. Hoe meer stemmen er op een vereniging of stichting worden uitgebracht, hoe hoger het bedrag dat deze vereniging of stichting ontvangt om hun dromen te realiseren.

De inschrijving is geopend tot en met maandag 24 april 2017. Vergeet niet bij uw inschrijving het bestedingsdoel op te geven. Denk bijvoorbeeld aan het organiseren van activiteiten voor een breder publiek, de aanschaf van (sport- of muziek)materialen of nieuwe tenues. Heeft u vragen? Neem dan contact op met de afdeling Bedrijven via Bedrijven.altena@rabobank.nl.