Fris de lente in met IkPas

REGIO – 30 of 40 dagen geen alcohol drinken vanaf 1 maart: voor de een is het een uitdaging en voor de ander een makkie.

Ieder jaar organiseert IkPas deze uitdaging, ondersteund door de GGD. Doe je ook mee en ga je fris de lente in? IkPas is een uitdaging voor jezelf, om te kijken wat een maand zonder alcohol met je doet. Deelnemers die eerder meededen aan IkPas gaven aan dat zij daarna bewuster met alcohol om gingen, vastgeroeste patronen doorbraken en alcohol als minder vanzelfsprekend zagen.

Ook ervoeren een groot deel van de deelnemers positieve effecten tijdens IkPas: Ze voelden zich fitter en scherper, sliepen beter, vielen af of hadden een betere huid. Ga je ook de uitdaging aan? Meld je nog aan via de website www.ikpas.nl, 5000 mensen zijn je al voor gegaan. De actie ’30 of 40 dagen zonder alcohol’ loopt al vanaf 1 maart.