Open dag van de Gereformeerde Kerk Almkerk

ALMKERK – De bijgebouwen en het buitenterrein van de Gereformeerde Kerk Almkerk aan de Voorstraat 16 in Almkerk zijn de afgelopen 2 jaar geheel gerenoveerd.

Ter gelegenheid van de afronding van dit grote project houdt de kerk op zaterdag 11 maart een open dag. Belangstellenden zijn dan van 10.00 tot 15.00 uur van harte welkom om naar het resultaat te komen kijken. Rondom de open dag vinden er dan, voor ieder wat wils, allerlei activiteiten plaats. Het bijgebouw van de kerk, genaamd d’Ontmoeting, heeft een gehele metamorfose ondergaan. Ook het buitenterrein is geheel opnieuw ingericht en voorzien van een prachtig labyrint.

In de kerk vinden er tijdens de open dag op regelmatige momenten muzikale intermezzo’s plaats o.l.v. Celis Dekker en Maria Rikkers. Er is dan te luisteren naar (orgel)concerten o.l.v. Celis Dekker met ondersteuning van enkele muzikale gemeenteleden. Voorts verzorgt Maria Rikkers samenzang met ouderen en jongeren. Het totale programma is te vinden op de website www.gereformeerdekerkalmkerk.nl.