Man met mes op hoofd geslagen

RAAMSDONKSVEER – Een 17-jarige jongen is zondag 26 februari rond 3.10 uur aan Het Spant in Raamsdonksveer aangehouden. Hij zou een 39-jarige man met een mes op zijn hoofd hebben geslagen.

Agenten kregen rond 2.45 uur de melding van het incident en gingen ter plaatse. Ze troffen op straat het slachtoffer aan. Hij had een behoorlijke hoofdwond en werd door de ambulance afgevoerd naar het ziekenhuis. Er zou een vechtpartij tussen twee groepen zijn geweest.

Door verschillende getuigen werd de 17-jarige jongen als dader aangewezen. Hij is aangehouden en er werd een mes in beslag genomen. Op het politiebureau aangekomen bleek de verdachte gewond te zijn aan zijn hand. Ook hij is naar het ziekenhuis afgevoerd. De verdachte is na behandeling ingesloten voor verder onderzoek.