Lenteconcert Kunst Na Strijd

WOUDRICHEM – Zaterdag 4 maart geeft Woudrichems Muziekvereniging Kunst Na Strijd een lenteconcert. Door omstandigheden kon het Nieuwjaarsconcert helaas niet doorgaan.

Hoewel de lente nog even op zich laat wachten, wilde KNS het publiek in Woudrichem niet teleurstellen en werd dit lenteconcert ingelast. Op deze avond hoort u frisse en gemakkelijk toegankelijke muziek. U luistert, terwijl u in de zaal aan de bar een drankje kunt bestellen, naar een gevarieerd en licht programma waarbij bekende en minder bekende muziek wordt gespeeld. Uiteraard blijft na het concert de bar geopend, om onder het genot van een drankje nog wat na te praten. Ook zal er een verloting worden gehouden, met leuke prijzen.

U bent van harte welkom in ’t Rondeel te Woudrichem. De aanvang van het concert is 20.00 uur. De bar is geopend vanaf 19.30 uur. De toegang is gratis.