Juliana zorgt voor vermaak in Uitwijk

UITWIJK – Inmiddels heeft de toneelgroep van muziekvereniging Juliana haar vierde voorstelling gespeeld van D’n duvel en z’n ouwe moer. Een schitterende plattelandskomedie van J.H. Derene.

Als bezoeker val je van de ene in de andere komische verbazing. Dol dwaze taferelen volgen elkaar in snel tempo op. Twee voddenboeren, een huishoudster, een bazige maar lieve echtgenote, vuilnismannen, sjachelaars en een oude vrijster maken er voor de liefhebber een prachtige komische voorstelling van. Alle spelers weten dit stuk op een prachtige wijze te vertolken. Naast een flinke dosis humor passeren gedurende de voorstelling ook nog eens vele elementen uit het gewone leven.

Een aantal avonden zijn inmiddels uitverkocht, maar op 3, 4 en 11 maart is het nog mogelijk om dit prachtige toneelstuk te zien. Reserveer een kaartje bij Elly Lievaart via 0183-442153. De avonden in De Hoogt te Uitwijk beginnen om 19.30 uur, de zaal is open vanaf 19.00 uur.