Auto in sloot na aanrijding Middenweg Andel

ANDEL – Op maandag 27 februari omstreeks 9.30 uur werden er diverse hulpdiensten opgeroepen voor een ongeval aan de Middenweg in Andel.

Volgens het Brabants Dagblad voelde de bestuurder van één van de auto’s een niesbui opkomen en besloot de auto aan de zijkant van de Middenweg te plaatsen. Een andere bestuurder zag de stilstaande auto te laat en reed achterop het voertuig, dat vervolgens door de klap in de naastgelegen sloot belandde.

De bestuurder kon met hulp van omstanders uit de auto worden bevrijd. Het slachtoffer en de andere bestuurder zijn nagekeken door het ambulancepersoneel. Niemand raakte gewond. Door het ongeluk moest de Middenweg tijdelijk worden afgesloten voor verkeer. Beide voertuigen raakten flink beschadigd en zijn door een bergingsbedrijf afgevoerd.