Workshop 3D printen voor de jeugd

WIJK EN AALBURG – 3D printing is de toekomst! Tijdens de workshop 3D printen in Wijk en Aalburg leer en experimenteer je met het digitaal ontwerpen voor een 3D printer. Breng jouw eigen ontwerp tot leven!

In deze workshop ga je echt zelf diverse 3D werkstukken zoeken of ontwerpen en leer je uitgebreid hoe 3D printen werkt, wat wel en niet kan en hoe je uiteindelijk een goed werkstuk uit je printer krijgt. De workshop is geschikt voor iedereen die interesse heeft in nieuwe technologieën en daar graag zelf eens mee aan de slag wil gaan.

De workshop is voor meisjes en jongens tussen de 12-16 jaar en geheel gratis. Stichting Altena Kennispoort biedt op 3 woensdagen deze workshops aan. Het gaat om de woensdagmiddag 15, 22 en 29 maart. Inschrijven voor je deelname is wel verplicht en kan via de website www.stichting-altena-kennispoort.nl. Je bent welkom aan de Anjelierstraat 39 Wijk en Aalburg.