Wooncomplex de Molenwiek zoekt vrijwilligers

DUSSEN – Wooncomplex de Molenwiek in Dussen is op zoek naar vrijwilligers die het leuk vinden om tijdens de wekelijkse activiteiten de rol van gastvrouw/gastheer op zich te nemen.

Hierbij kunt u denken aan het uitvoeren van horeca taken zoals het verwelkomen van de gasten, het verzorgen van koffie en thee, het verkopen van drankjes en het op orde houden van de ruimte. Wekelijks biljarten de ouderen op maandag en woensdagmiddag met elkaar. Op dinsdagmiddag is sjoelen de activiteit en bingo wordt op donderdagmiddag met elkaar gespeeld. Met uw rol als gastvrouw/gastheer kunt u hieraan een positieve bijdrage leveren en samen met de ouderen een gezellige middag ervaren!

Voor meer informatie of aanmelden kunt u contact opnemen met het Servicepunt Vrijwilligers via het e-mail adres servicepuntvrijwilligers@trema.org, of kijk op de website www.trema.org/servicepunt-vrijwilligers voor meer informatie.