Reserveschipper voor Pontje Steur gezocht

WERKENDAM – De gemeente Werkendam zoekt voor de toekomst van het Pontje Steur een reserveschipper. Het pontje wordt bemand door een team van zeven vrijwillige schippers die bij toerbeurt telkens voor een dag het pontje overvaren.

Pontje Steur is een fiets-/voetveer over het Steurgat in Werkendam dat vaart in de zomerperiode van mei tot en met september.Voor het vaarseizoen 2017 zoekt Werkendam een enthousiaste reserve pontschipper die incidenteel een vaardienst wil overnemen als één van de schippers onverwacht niet kan varen. Het pontje vervoert vooral toeristen en recreanten die per fiets of te voet de Biesbosch bezoeken. De reserveschipper moet in bezit zijn van een klein vaarbewijs.

Voor aanmeldingen en voor meer informatie kunt u contact opnemen met de coördinator van Pontje Steur, Thera van den Heuvel via het e-mail adres theraheuvel@gmail.com.