Ga stemmen voor de Tweede Kamerverkiezingen

ALTENA – Op woensdag 15 maart 2017 kunt u uw stem uitbrengen voor de verkiezing van de leden van de Tweede Kamer der Staten-Generaal. In de kernen in Altena zijn de stemlokalen, mede dankzij vrijwilligers, geopend zodat u uw stem ook uit kunt brengen

De stempas heeft u inmiddels persoonlijk op naam thuis in uw brievenbus ontvangen. In de gemeente waar u woonachtig bent, staat het u vrij om in elk willekeurig stemlokaal binnen de gemeente te gaan stemmen. Op uw stempas staat wel het adres van een stemlokaal bij u in de buurt, maar u bent niet verplicht om daar te stemmen. Als het u beter past om in een ander stemlokaal te stemmen dan kan dat. Kijk op de website van uw eigen gemeente via www.werkendam.nl, www.woudrichem.nl of www.aalburg.nl voor een overzicht van de stemlokalen.

De stembureaus zijn geopend van ’s ochtends 07.30 uur tot ’s avonds 21.00 uur. Als u gaat stemmen moet u naast uw stempas ook een identiteitsbewijs overleggen. Voor deze verkiezing geldt dat het identiteitsdocument maximaal 5 jaar verlopen mag zijn. Als u zich niet kunt identificeren mag u niet stemmen. Mocht u zelf niet kunnen, dan kunt u ook iemand machtigen om voor u te stemmen. Vul daarvoor de achterkant van het stembiljet in.