Freetime Old Dixie Jassband bij Lustrum Jazzhal'72

GORINCHEM – Voor een extra Lustrumconcert ontvangt de Gorcumse jazzclub zondag 5 maart het oudste jazzorkest van Enkhuizen, The Freetime Old Dixie Jassband.

Vele jaren waren zij vaste gast op het Jazzfestival Gorinchem bij het ‘Metropole’ van Leen Nolen waar zij een echte fan-aanhang hebben gecreëerd. Een optreden van de Freetime is een reis door de jazz waarbij ragtimes, stomps, latinjazz en blues de revue passeren. In binnen- en buitenland worden zij geassocieerd met hun eigen sound, blauwe blokjes, trouwe fans, Enkhuizen en een sousafoonist/bassist die letterlijk een gat in de lucht springt. Theater PoGo zal in de zaal alle stoelen bijzetten en een extra led-scherm plaatsen in de café ruimte, maar toch blijft een tijdige komst zeer gewenst waarbij uw kopje koffie/thee gegarandeerd is.

De zaal gaat open om 11.00 uur en de aanvang van het concert is 11.30 uur. Kaartverkoop aan de zaal, Theater PoGo – Podium Gorcum, Grote Haarsekade 120 in Gorinchem. De entree is € 11,-.