Dichterspodium in Werkendam

WERKENDAM – Op dinsdag 7 maart tussen 19.45 uur en ongeveer 21.15 uur bent u van harte welkom in de Bibliotheek van Werkendam aan de Gedempte Haven 17 voor een nieuwe editie van het Nederlands Dichters Podium.

De toegang, de koffie/thee en de nazit zijn gratis. Hestia Peek is dichter en kunstenaar. Hestia draagt uit het hoofd voor en zal aan de hand van schilderijen, tekeningen en een prentenkoffer u meenemen naar andere oorden. Het duo Witt & Watt bestaat uit Yvet Wattimury (zang) en Rob Witteveen (accordeon). Zij brengen bekende- en minder bekende poëtische liederen voor een aandachtig publiek.

Voor het Open Podium zijn nog plaatsen beschikbaar. Iedereen die zijn of haar gedicht(en) wil voordragen kan zich tot vlak voor de aanvang van de avond aanmelden. En als je dat wel leuk lijkt, maar aarzelt omdat je (nog) geen ervaring hebt met voordragen van je gedichten, kan Marcel je hiermee vooraf helpen. Voor meer informatie en/of het volledige programma: info@marcelvaandrager.nl. of www.nederlandsdichterspodium.nl. Het Nederlands Dichters Podium wordt mede mogelijk gemaakt door Bibliotheek Altena en de gemeente Werkendam.