Groepsreis naar Kenia met WE4Kenya

WIJK EN AALBURG/KENIA – WE4Kenya ligt aan de voet van de Kilimanjaro in Kenia en is opgezet door Wilson van Keniaanse afkomst en Evelien, geboren en getogen in Wijk en Aalburg. Sinds een aantal jaar woont Evelien met haar man in Kenia. In juli organi

De doelstelling van WE4Kenya is het om een zelfvoorzienend project te zijn om de leefgemeenschap in Kenia de kans te bieden op een stabiel en waardig leven met een goede en hoopvolle toekomst voor de kinderen. Dit niet door het geven van geld, wat veelal een korte termijn oplossing is, maar door werkgelegenheid te bieden. Door de inkomsten afkomstig van gerealiseerde gastenverblijven, de campsite en het organiseren van reizen zijn ze nu bezig met de verdere ontwikkeling van de WE4Kenya farm + trainingscentre.

Wil jij graag zien hoe dit project er aan te gaat? En wil je graag meer van Kenia zien? Je kan je dan inschrijven voor een unieke 12-daagse culturele groepsreis naar Kenia met verblijf bij WE4Kenya Guesthouses & Farm aan de voet van de Kilimanjaro inclusief safari naar Amboseli National Park. De reis staat gepand van 17 juli tot en met 28 juli. Neem contact op met Evelien Kishil–van de Wetering via het e-mail adres info@WE4Kenya.com of kijk op www.we4kenya.com.