Tweede lesblok van Jeugdatelier Gorinchem

GORINCHEM – Op maandag 6 en donderdag 9 maart 2017 start het tweede lesbloek van Jeugdatelier Gorinchem van 15.30 tot 17.30 uur.

Voor kinderen van 8 tot 17 jaar organiseert het Jeugdatelier Gorinchem creatieve lessen in de ULO. De lessen worden gegeven door Marleen van Zwienen, Docent Jeugdatelier, Intern Cultuur Coördinator en Beeldend Kunstenaar. In 2017 zijn er 5 lesblokken. Elk lesblokken bestaat uit 6 lessen waarin kinderen kennismaken met allerlei technieken, zoals tekenen, schilderen, boetseren, glas bewerken, textiel, vilt, striptekenen en nog veel meer.

Ook dit seizoen wordt er geeindigd met een mooi expositie om de kinderen hun kunstwerken te laten presenteren. De vorige groep heeft heel succesvol geëxposeerd in een etalage op de Langendijk in Gorinchem. Voor deze cursus hoef je niet perse creatief te zijn. Als je het leuk vindt om samen met ongeveer 10 andere kinderen lekker creatief bezig te zijn, dan is dit echt iets voor jou. Iets voor jouw kind of kleinkind? Schrijf dan snel in door een email te sturen naar marleenvanzwienen@hetnet.nl.