Jong Talent op concertpodium Kasteel Dussen

DUSSEN – Donderdag 16 maart om 20.00 uur treden afwisselend elf getalenteerde leerlingen op van de Nieuwe Veste uit Breda.

Zij zingen, en spelen op piano, trombone, eufonium en klarinet werken van Bach, Barat, Beethoven, Bellini, Brahms, Chopin, Offenbach, Pasiello, Schindelmeisser, Schubert en Sulek. Samen met hun muziekdocenten verzorgen deze talenten een verrassende avond. Het publiek zal er zeker van genieten: van bekende en onbekende composities, uitgevoerd door jonge mensen op het concertpodium van het sfeervolle kasteel Dussen. Meer informatie op www.nieuweveste.nl

De toegang is 7 euro per persoon inclusief een kopje koffie of thee bij binnenkomst (Vriendenpashouders of CJP 3 euro korting). Reserveren bij voorkeur via www.kasteel-dussen.nl of telefonisch via de reserveringslijn 06-22150247.