Verkiezingsbijeenkomst Progressief Altena

ALMKERK – Op donderdagavond 23 februari organiseert Progressief Altena een speciale bijeenkomst over de naderende Tweede Kamerverkiezingen van 15 maart. Plaats van handeling: Het Wapen van Emmickhoven in Almkerk.

Iedereen, dus zeker niet alleen aanhangers van deze partijen, die graag eens praten over politiek en graag horen wat andere mensen weten en menen is van harte welkom. Van de drie partijen die met Progressief Altena verbonden zijn, komen kamerkandidaten onderling en met de zaal debatteren. Paula Jorritsma, wethouder in Woudrichem namens Progressief Altena, zal het debat leiden. De avond staat natuurlijk vooral in het teken van de drie verkiezingsprogramma’s.

Het Wapen is geopend vanaf 19.00 uur en om 20.00 uur begint het debat dat niet veel later dan 22.00 uur wordt afgesloten. Kandidaat Kamerleden voor deze avond zijn voor D66 Arend Meijer, lid van de Brabantse Provinciale Staten, voor GroenLinks Kevin van Oort, wethouder in Geertruidenberg en voor de PvdA Jopie Nooren, lid Eerste Kamer.