Info-avond over 'Energie van de Boer'

HANK – Meer weten over de collectieve opwekking van zonne-energie in Hank? DEcAB verzorgt donderdag 9 maart een informatieavond over het project Energie van de Boer.

Inwoners en ondernemers uit Hank, Almkerk, Dussen, Nieuwendijk en Werkendam kunnen meedoen aan dit gezamenlijke en duurzame initiatief. De info-avond wordt gehouden in ’t Uivernest in Hank. Om 19.45 uur gaat de deur open en om 20.00 uur begint de avond met de prijsuitreiking van de actie voor de ‘warme truiendag’.

DEcAB, wat staat voor Duurzaam Energie coöperatief Altena Biesbosch, zet zich in voor zoveel mogelijk duurzame energie in de regio, voor bewoners, bedrijven en organisaties. DEcAB voert met en voor haar leden duurzame energieprojecten uit. Energie van de Boer is een initiatief van DEcAB.