Toontje Sprenger ontbijt met Aveline Dijkman

WERKENDAM – Ook dit jaar schuiven er op 8 maart weer inspirerende toppers aan bij het Toontje Sprenger ontbijt op Fort Altena.

Dagvoorzitter Aveline Dijkman is coach en ook supervisor/opleider van coaches. Daarnaast is het prachtige boek ‘Goud’ van haar hand en is zij actief geweest bij het traject van de visiegroepen van de samenwerkende gemeenten in Altena. Zij gaat in gesprek met en geeft het woord aan 2 vrouwen, te weten: Madeleine van Toorenburg, kamerlid voor het CDA, en Brenda Cijffers-Rovers, senior IT project manager. Het ontbijt is niet compleet zonder dat er een lokale politica in het zonnetje wordt gezet door Hannie Visser-Kieboom. Zij is de initiatiefneemster van de Toontje Sprenger Pluim die jaarlijks wordt uitgereikt aan een vrouw die politiek haar sporen heeft verdiend.

Ondernemende, ambitieuze en/of politiek actieve vrouwen uit het Land van Heusden en Altena en daarbuiten zijn van harte welkom op woensdag 8 maart van 07.30 tot 10.00 uur. Meer informatie op de website www.vrouwenaltena.nl en daar kan je ook de link vinden om jezelf aan te melden.