Rijkswaterstaat knapt oever Maas op

WOUDRICHEM – De oever van de Maas onder aan de vestingwal van Woudrichem ziet er rommelig uit. Er groeit riet, klimop en bamboe, de oever is aan het verlanden en er ligt veel aangespoeld en gedumpt materiaal.

Gelukkig gaat Rijkswaterstaat de oever vanaf opschonen. Daarna zorgt Rijkswaterstaat ook weer voor jaarlijks onderhoud. Aan de gemeente Woudrichem de taak om vervolgens toezicht te houden op het illegaal dumpen van materialen. Als iedereen gezamenlijk waakzaam is en iedereen zijn afval brengt waar het hoort, dan kan er worden genoten van een nette oever langs de Rijkswal.

Het werk is gestart in de week van 13 februari. Meestal wordt er vanaf het water gewerkt, maar soms komt de aannemer ook met voertuigen door de Kerkstraat. Er wordt weinig overlast verwacht. Heeft u vragen over het werk? Neem dan contact op met de heer Adriaan Lievaart van de gemeente, via 0183 308100.