Oude pasfoto's ter inzage in Andries Visserhuis

WERKENDAM – In juni geeft de Historische Vereniging Werkendam en De Werken c.a. een uniek boek uit. Alle portretfoto’s van de inwoners van Werkendam uit 1941 zullen gepubliceerd worden, inclusief biografische gegevens.

Deze pasfoto’s zullen tot en met 31 maart ter inzage liggen in het Andries Visserhuis aan de Slikstraat 15 te Werkendam. Het betreft pasfoto’s van inwoners die in 1941 ingeschreven stonden in de gemeente Werkendam en voor 1928 geboren zijn. De vereniging geeft vooraf inzage in deze foto’s, zodat mensen de mogelijkheid krijgen om aan te geven dat een of meerdere foto’s van familieleden (of eventueel van henzelf) niet gepubliceerd mogen worden.

In het boek zullen ook unieke foto’s van straatbeelden en beroepen gepubliceerd worden. Mocht u in het bezit zijn van nooit eerder gepubliceerde foto’s van de volgende straten en bent u bereid deze voor publicatie uit te lenen? De vereniging houdt zich van harte aanbevolen. Neem contact op met de vereniging via bestuur@historiewerkendam.nl of 06-19011002.