Klassiek concert Zorgplein Maaswaarden

WIJK EN AALBURG – Op donderdag 23 februari is er weer een klassiek concert bij Zorgplein Maaswaarden, locatie Wijkestein. Aanvang van het concert is 20.00 uur.

Het concert wordt gegeven door Kees, Marlien, Ankie en Leonore van der Steenhoven. In het gezin Van der Steenhoven wordt veel gemusiceerd. Vader Kees werd al op 14-jarige leeftijd kerkorganist in de Nederlandse Hervormde Kerk van Aalburg. Zijn kinderen gaan hem in dit voetspoor na.

Ook deze keer is er weer een prachtig en toegankelijk programma samengesteld. De gezinsleden treden zowel individueel als gezamenlijk op. Tijdens het concert hoort u werken van o.a. Mozart, Bach, Tchaikovsky en nog veel meer. Kaartjes voor het concert van 23 februari zijn van te voren verkrijgbaar bij de receptie van Wijkestein of op de avond zelf voor 5 euro per stuk, inclusief een kop koffie.