George Michael Tribute in de Teerkamer

WOUDRICHEM – Eind 2016 overleed popicoon George Michael, wat een grote leegte achterliet bij de fans en muziekliefhebbers.

Zo ook bij Robert Stoltink, de zanger van de Zeeuwse formatie CopyCat. Robert kreeg direct het idee om een George Michael tribute te gaan samenstellen en komt deze op 18 februari brengen in de Teerkamer te Woudrichem.

“Dit zijn toch wel exclusieve optredens. We hebben CopyCat wel vaker in de Teerkamer staan, bijvoorbeeld ook weer met Koningsnacht, maar dit is zo bijzonder dat we het niet konden laten schieten. Wat ook wel leuk is, is dat we deze avond voor het eerst samenwerken met Riveer. Normaal gesproken vaart de watertaxi niet tot 2.00 uur, maar speciaal voor deze gelegenheid wel,” aldus Annemarie van de Teerkamer. De zaal gaat open om 22.00 uur. De entree is 5 euro. De Teerkamer is te vinden aan de Vissersdijk 35a in Woudrichem.