Ondernemers te gast bij Peeriscoop

GORINCHEM – Ondernemers van de Open Coffee Gorinchem Alblasserwaard en Vijfheerenlanden en verre omstreken beleven in Theater Peeriscoop de mix van cultuur en zaken. Gaan ze samen?

Beleef het mee op vrijdagmorgen 17 februari vanaf 09.00 uur in Theater Peeriscoop. Vanaf 9.00 uur is er een inloop met koffie en thee. Rond 9.45 uur is er een welkom met enkele korte presentaties van ondernemers. Om 10.15 uur laat Fred Delfgaauw u ervaren dat Theater Peeriscoop meer is dan alleen een theater en dat cultuur en business elkaar positief versterken. Hij licht ook een tipje van de sluier op van zijn Masterclass en Workshop ‘Spreken in het Openbaar’. Vanaf 10.45 uur staat de koffie weer klaar en is er in de sfeervolle foyer volop gelegenheid om te netwerken.

U bent welkom aan de Boerenstraat 11 B in Gorinchem. Meldt uzelf aan via oc-g.nl en reserveer uw gratis toegangsbewijs. Wilt u ook eens gastheer zijn of heeft u een vraag? Neem contact op via info@oc-g.nl.