Extra opvoeringen door Toneelgroep Juliana

UITWIJK – Op 17 februari start toneelgroep Juliana te Uitwijk met het stuk: ‘D’n duvel en z’n ouwe moer’ van schrijver J.H. Derene. Inmiddels zijn de eerste 4 avonden uitverkocht. Als extra avonden zijn nu toegevoegd 3 en 4 maart.

Een schitterende plattelandskomedie die ongeveer 30 tot 40 jaar geleden plaatsvond. Het gaat over een paar handelaren/voddenboeren, Adriaan Parel en Jacob van der Moer, die een bedrijfje runnen in van alles en nog wat. Op hun erf is van alles te vinden. Er blijft echter altijd wat te wensen. Voddenboer Adriaan gaat alleen door het leven en zou best een partner willen. Op een moderne manier plaatst hij een advertentie en warempel, dienstbode Nellie dient zich aan. Kortom, het is een stuk zoals u van deze toneelgroep gewend bent met zeer fraaie ontwikkelingen gespeeld door diverse typetjes in het mooie plaatselijke dialect.

De extra avonden zijn 3 en 4 maart. De kaartverkoop is op werkdagen. U kunt tussen 15.00 en 20.00 uur kaarten bestellen bij Elly Lievaart, 0183-442153. Het afhalen van de kaarten kan op dinsdag- woensdag- en donderdagavonden tussen 19.00 en 20.30 uur in de foyer van de Hoogt. Kaarten kosten € 7,50 per stuk.