Theatergroep Yrros! start met 'Generaal Pardon'

WERKENDAM – Theatergroep YrroS! is in 2015 gestart met een nieuw initiatief. Niet alleen nieuw voor YrroS!, maar ook nieuw voor de regio.

Met een groep ambitieuze spelers volgt men trainingen improvisatietheater van professionele coaches om uiteindelijk in en buiten de regio op te treden en Altena te verrassen met deze nieuwe theatervorm. Op 16 februari speelt Yrros! de eerste voorstelling.

Sinds juni 2016 is er ook een eigen naam voor dit improvisatietheater: Generaal Pardon! Een naam met een knipoog naar ‘kwijtschelding’ voor de grappen die gemaakt worden. En in het logo zie je de roos terug, die typerend is voor theatersport. Na bijna 2 jaar trainen, een aantal besloten optredens en een ‘battle’ in Bergen op Zoom is Generaal Pardon! nu klaar voor het eerste openbare optreden. Natuurlijk in Altena, thuisbasis van Theatergroep YrroS!.

Teus van der Stelt van Party- en uitgaanscentrum de Ontmoeting in Werkendam is ook zeer enthousiast en ontvangt het gezelschap voor deze première gastvrij op donderdag 16 februari. De zaal is open om 19.30 en om 20.00 uur is de aanvang van de voorstelling. De entree is slechts € 5 voor een avondvullende show.