Gezocht: Jeugdbestuurder voor WSRL

TIEL – Ben jij tussen de 14 en 17 jaar en woon je in het rivierengebied? Wil je de waterwereld ontdekken en ben je enthousiast, sociaal, leergierig en kun je wel een uitdaging gebruiken? Doen zoekt Waterschap Rivierenland jou.

Als jeugdbestuurder ben je ambassadeur van Waterschap Rivierenland. Je wordt betrokken bij de activiteiten die het waterschap organiseert voor jongeren en geeft advies over het bereiken en betrekken van jongeren bij het werk van het waterschap. Ook vertegenwoordig je Waterschap Rivierenland bij open dagen, openingen en andere evenementen. Je krijgt een eigen twitteraccount van het waterschap en een eigen blog op de website. Voor je activiteiten als jeugdbestuurder krijg je bovendien een jaarlijkse vergoeding.

Als jeugdbestuurder maak je deel uit van het Nationaal Jeugdwaterschap. In het Jeugdwaterschap zitten 19 jeugdbestuurders die ieder een waterschap in Nederland vertegenwoordigen. Er zijn ongeveer 8 bijeenkomsten per jaar van Nationaal Jeugdwaterschap. Men zoekt iemand die enthousiast, sociaal, leergierig is en met een portie lef. Het waterschap denkt aan leerlingen uit klas 2 of 3 van het vmbo, havo of vwo. Iets voor jou? Stuur dan een bericht naar Anne-Marijke van Hoek via a.van.hoek@wsrl.nl.