Gewapende overval op cafetaria Gorinchem

GORINCHEM – Bij een gewapende overval op een cafetaria aan de Gildenweg in Gorinchem is donderdagavond geld buitgemaakt. De overvaller wist uit handen van de politie te blijven door een wijk in te vluchten.

Twee personeelsleden van een cafetaria aan de Gildenweg kregen donderdagavond de schrik van hun leven toen er een gewapende overvaller voor hun neus stond. Hij bedreigde de man en vrouw en eiste geld. Met de buit op zak verdween hij uit het zicht de wijk in.

De politie zette een zoekactie op touw maar trof de overvaller niet meer aan. Het overvallenteam is een onderzoek gestart naar deze overval en kan alle informatie gebruiken. Heeft u donderdagavond rond half tien iets opvallends gezien of gehoord rondom de Gildenweg? Bel de politie via 0900-8844.