Meet 'n Greet met Starters en Seniors

ALMKERK – REGIO – Je bent een startende ondernemer en gaat voor je droom. Met passie voor je business. Een onmisbare drijfveer. Maar is passie alleen genoeg…?

Want waar vind jij je klanten, wat is zinvolle acquisitie, hoe vestig je de aandacht op je business, hoe tuig je een organisatie op, een ondernemingsplan…, moet dat echt?Herkenbare vragen die je als starter kunt hebben. Maar mogelijk leven er bij jou als jonge ondernemer andere vragen. B2B Platform Ondernemend Altena biedt starters de unieke kans die vragen af te vuren op vijf seniorondernemers. Sparren met een handvol door de wol geverfde ondernemers. En hebben ze onverhoopt het antwoord op je vraag niet, dan is hun netwerk groot genoeg om met jou op zoek te gaan naar het allerbeste antwoord.

Wees daarom welkom op 16 maart 2017 van 10.00 – 12.00 uur bij Meet ’n Greet, Starters en Seniors bij Rabobank Altena aan de Sportlaan 170 in Almkerk. Deelname is gratis. Aanmelden is wel verplicht. Doe dat voor 5 maart via info@ondernemendaltena.nl.