Open Coffee Altena 27.0

VEEN – De voorbereidingen voor Open Coffee Altena 27.0 draaien op volle toeren. De
netwerksessie, met Coffee als brandstof, strijkt op 9 februari neer bij Autobedrijf A. van Rijswijk.

Op de eerste Coffee-meeting van het nieuwe jaar wordt opnieuw een groot aantal ondernemers verwacht. De showroom van Autobedrijf A. van Rijswijk biedt daartoe uitnodigend de ruimte. Het wordt een plek voor een goed gesprek tussen glimmende auto’s. Die actie kan het verdiepen van bestaande connecties zijn, maar ook het leggen van nieuwe. Kansen genoeg, want ondernemers komen niet enkel uit de regio, maar zeker ook van daarbuiten.

Open Coffee Altena 27.0 is B2B met Coffee als brandstof. De eerstvolgende ondernemersmeeting is dus op 9 februari bij Autobedrijf A. van Rijswijk aan de Zoutendijk 2 in Veen. U bent welkom van 9.30 tot 11.00 uur. Aanmelden wordt van harte aanbevolen via www.OndernemendAltena.nl.