Musical tijdens eerste Hartenactie 2017

WOUDRICHEM – In december 2016 werd de HartenBrigade gelanceerd bij Stichting de Vleet. De eerste HartenActie in 2017 gaat plaatsvinden.

Op dinsdag 14 februari wordt door 12 kinderen en 2 jongeren de Musical ‘Ja zuster, nee zuster’ ten tonele en ten gehore gebracht. Dit alles is de afgelopen weken veel gerepeteerd in de Veste, onder leiding van Apolonia Gort, die zelf de rol van zuster Klivia zal spelen. Deze musical is een initiatief van de HartenBrigade. Daarom zal het u wellicht niet verbazen dat er wordt optreden voor bewoners van Altenahove en Lemmenskamp. Op 14 februari zal aan het einde van de avond ook de Jongerenraad aanwezig zijn met een verrassing voor alle bewoners. Zo zijn jong en oud met elkaar verbonden, wat natuurlijk prachtig is.

De voorstelling zal beginnen om 19.00 uur in het Atrium van de Lemmenskamp, in Woudrichem. Rond 20.00 uur zal het afgelopen zijn. De HartenBrigade is een initiatief om mensen samen te brengen. Een keer per maand verricht een team van kinderen, vrijwilligers en bedrijven een goede daad.