Sociaal Ondernemen? Bekijk het maar!

WERKENDAM / GIESSEN – Op 16 februari zetten Quasar uit Giessen en Euro Salad uit Werkendam hun deuren open voor collega-ondernemers uit Altena.

Je kunt een kijkje in de keuken nemen en je krijgt een indruk over het werken van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. WerkgeversServicePunt West-Brabant en de Brabants Zeeuwse Werkgeversvereniging nodigen u van harte uit om tijdens deze kijkdag ‘Sociaal Ondernemen? Bekijk het maar!’ een kijkje te komen nemen.

Een korte presentatie en rondleiding geven u een juiste indruk van het werken met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Wilt u meer weten over sociaal ondernemen en het bieden van een werkplek aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, schrijf u dan snel in op de website www.bzw.nl/bekijkhetmaar.