Ruilmiddagen en avonden postzegelvereniging

ALMKERK – De postzegelvereniging in Altena heeft voor alle filatelisten in de regio iedere maand postzegel ruilavonden en middagen op de agenda.

Naast de maandelijkse ruilavonden op de gebruikelijke derde maandagen van de maand, gaat postzegelvereniging Altena nu ook ruilmiddagen organiseren. Deze middagen worden op de eerste woensdagen van de maand gehouden in sport en cultureel centrum het Verlaat in Almkerk. Er kan dan volop geruild worden, de postzegelberg staat tot uw beschikking en ook handelaren zullen daarbij aanwezig zijn.

U bent iedere eerste woensdagmiddag van de maand van harte welkom in ’t Verlaat in Almkerk aan Het Verlaat nummer 1. De zaal is open van 14.00 uur tot 17.00 uur. Kijk ook op www.pzvaltena.nl voor alle informatie over de vereniging.