Rotterdammer mishandelt portier en pleegt verzet

RAAMSDONKSVEER – Agenten hielden zondag 29 januari 2017 omstreeks 04.00 uur toezicht bij een horecazaak op de Wilhelminalaan in Raamsdonksveer waar op dat moment een feest afliep.

Ze zagen dat er voor de deur rumoer ontstond. Een opgewonden man in een zwart T-shirt riep dat hij iemand af ging maken. Hij werd door omstanders in bedwang werd gehouden. Een van de agenten werd door een beveiliger, die bloed rond zijn mond had, aangesproken. De toezichthouder vertelde dat die agressieve man hem op het gezicht geslagen had.

Hierop werd de verdachte, die nog een klap in het gezicht kreeg van een andere bezoeker, aangehouden. Hij schreeuwde diverse dreigementen en beledigingen en probeerde zich los te trekken, ook trapte hij tegen de politieauto. Tijdens het transport spuugde hij een van de agenten in het gezicht. In het cellencomplex trapte hij nog achterwaarts tegen de buik van een van de politiemedewerkers. Hij is ingesloten.