Foto expositie Forten van Boven

WERKENDAM – Op Fort Altena worden op het buitenterrein tot eind maart vele luchtfoto’s van de Nieuwe Hollandse Waterlinie tentoongesteld tijdens de reizende expositie ‘Forten van Boven’.

De Stelling van Amsterdam mocht zich in 2016 alweer 20 jaar UNESCO-Werelderfgoed noemen, en de Nieuwe Hollandse Waterlinie is genomineerd om op deze Werelderfgoedlijst terecht te komen als uitbreiding op de Stelling. Om dit te vieren is er een reizende duo-tentoonstelling ‘Forten van Boven’ te zien.

Forten van Boven is t/m 30 maart van dinsdag t/m zondag te zien op het terrein van Fort Altena. Daarna reist hij door naar Fort Uitermeer en Fort Pannerden. Voor kinderen is er een speciale kinderspeurtocht langs de 33 levensgrote luchtfoto’s, waarbij je een leuke prijs kunt winnen als je alle vragen goed hebt. De toegang is gratis. Meer informatie lees je op de website www.forten.nl/fortenvanboven/.