Start Dichterspodium 2017 in Werkendam

WERKENDAM – Op dinsdag 7 februari gaat na de winterstop het dichterspodium weer van start. Van 19.45 uur tot ca. 21.15 uur bent u van harte welkom in de Bibliotheek van Werkendam aan de Gedempte Haven 17.

Deze maand niet een, maar twee dichters van de maand. Anne Schenk en Juul Kortekaas zijn zogenaamde duo-dichters die samen afwisselend de zinnen van gedichten voordragen. Muziek is er van PierreRoos, de naam zegt het al, een muziekduo dat mooie jazzmuziek met een verhaal brengt. Hun muziek is authentiek, feelgood, fris en dichtbij.

Outsider Art Syndion heeft onlangs een indrukwekkend project gerealiseerd, waarbij kunstenaars met een handicap een schilderij van- en een gedicht over zichzelf hebben gemaakt. Vijf van deze kunstenaars zullen hun gedicht voor komen dragen. Voor het Open Podium zijn nog plaatsen beschikbaar. Iedereen die zijn of haar gedicht(en) wil voordragen kan zich tot vlak voor de aanvang van de avond aanmelden. Het Nederlands Dichters Podium wordt mede mogelijk gemaakt door Bibliotheek Altena en de gemeente Werkendam.