Game Experience en toernooi in de Pomp

ALMKERK – Zaterdag 4 februari is het weer Game Experience.

Tijdens deze avond kun je zoals gebruikelijk spelen op een van de vele spelcomputers (WII, Playstation, Xbox etc.) of met je vrienden gamen via het netwerk. Uiteraard kun je een gezellig bordspel opzetten aan de spellentafel, een potje poolen of tafeltennissen. Deze avond organiseren ze ook een tafelvoetbaltoernooi. Aanmelden kan bij de bar en is uiteraard gratis.

De Pomp gaat zoals gebruikelijk om 20.00 uur open, toegang is gratis. Jongerencentrum de Pomp is onderdeel van Youth for Christ Altena. Elke zaterdagavond zijn zij geopend vanaf 20.00 uur en is er een programma voor jongeren van 12 tot circa 23 jaar. Het adres: Sportlaan 3A in Almkerk. Voor meer informatie kun je mailen naar: contact@depomp.com.