Open huis MBO Gorinchem op 27 januari

GORINCHEM – Op vrijdag 27 januari houdt MBO Gorinchem Open Huis van 16.00 tot 21.00 uur voor iedereen die kennis wil maken met het mbo in Gorinchem.

Geïnteresseerden kunnen de sfeer van de school proeven en een rondleiding krijgen door het gebouw. Docenten en studenten van het MBO Gorinchem geven antwoord op vragen als welke opleidingen er zijn, wat de kansen op werk zijn en welke stages studenten lopen.

Aan het MBO Gorinchem kunnen studenten opleidingen volgen van zowel het Da Vinci College als het Wellantcollege. Samen bieden de scholen een breed scala van middelbare beroepsopleidingen aan. Kleinschalig onderwijs en leren door te doen, staan centraal. Bovendien is duurzaamheid erg belangrijk. Tijdens het Open Huis op 27 januari krijgen geïnteresseerden een beeld van de mbo-opleidingen die te volgen zijn aan het MBO Gorinchem. Wie nog twijfelt of nog niet weet welke studie te kiezen kan terecht bij een van de studieloopbaanbegeleiders. Zij adviseren en helpen leerlingen bij het maken van hun opleidingskeuze. Ook gedurende de studie is de begeleiding vanuit school intensief, zodat studenten aan het MBO Gorinchem het beste uit zichzelf halen.