Optreden Activoband met Uit Volle Borsten

DUSSEN – Op zaterdagavond 28 januari treedt de welbekende Activoband na weken van voorbereiding samen met het Dussense koor Uit Volle Borsten in het voetlicht met een bijzondere muzikale avond in Hotel Restaurant De Koppelpaarden.

Het belooft een leuke, gezellige en vrolijke avond te worden met een programma waarbij muziek en zang elkaar afwisselen. De Activobandleden hebben een beperking maar ondanks dat gegeven zijn zij, mede dankzij de hulp van vrijwilligers en de inspirerende dirigent Jos Bataille, in staat om heel mooie muziek te maken. Bettine Van der Westen speelt keyboard en zal, als dochter van de voormalige restauranteigenaren Jan en Wil, het stralende middelpunt zijn.

Ook de dames van het koor Uit Volle Borsten trekken samen met dirigent Peter Van Zanten en de muzikanten alles uit de kast om het publiek met schitterende kleding en een aantal originele acts te verrassen. De avond begint om 19.30 uur, de entree is gratis.